Family house in Krnov

Family
house
in Krnov
/
2014

The house is located in the middle of the site. Such situation enables a disposition opening in three directions and connecting the house's interior with its exterior to the maximum possible extent. It creates an anchor, an island in the middle of the chaos of the existing development. The family house is designed as a one-storey building with a floor at three different levels of elevation. The house emerges from the terrain, climbing up the inclination, and turns its head to look back onto Cvilín. Its sheltered parking space is a simple, utilitarian bulk.

Exterior:
The dynamic white bulk is openworked by large-scale glazing with wooden frames. The green walkable roof plays an important role in the house's exterior design.

Interior:
A simple white interior furnished with wooden, partially inbuilt furniture contrasts with the omnipresent verdancy pervading the house's interior.